Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 dried chillies
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 270 g coconut milk
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 tsp tamarind paste
- 2 whole cloves
- ¼ - ½ tsp chilli powder
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 1400 - 1600 g whole chicken, butterflied (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3636.8 kJ / 865.9 kcal
- Proteína
- 73.1 g
- Carbohidratos
- 4.5 g
- Grasa
- 62.3 g
- Grasas saturadas
- 24.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 864 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn and chicken laksa
40 Min
Thai beef salad
1h 15min
Beef rendang
6h 20min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Coconut poached chicken salad
45 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min