Dispositivos y accesorios
Coq au vin blanc med polentamadeleines
Prep. 25min
Total 1h 45min
4 porsjoner
Ingredientes
Coq au vin blanc
-
kyllinglår med skinn og bein4
-
sjalottløk skrelt12
-
filetbacon, i skiver delt i biter (2 cm)200 g
-
timian, fersk kun blader2 kvister
-
rosmarin, fersk kun blader1 kvist
-
salt1 ts
-
pepper, fersk kvernet etter smak
-
hvitvin200 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)½ ts
-
vann100 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader6 kvister
-
hvitløksfedd3
-
brun sopp, fersk delt i fire200 g
-
smør, saltet20 g
Polentamadeleines
-
smør, saltet pluss ekstra til smøring20 g
-
salvieblader, ferske12
-
parmesanost delt i biter (3 cm)40 g
-
polentamel (se tips)70 g
-
glutenfri melblanding (se tips)2 ss
-
natron¼ ts
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
egg1
-
kjernemelk120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
2088 mg
Proteína
74.1 g
Calorías
4016.3 kJ /
956.3 kcal
Grasa
65.1 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
24.8 g
Carbohidratos
16.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna valoración
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna valoración
Pulled pork burger
Ninguna valoración
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna valoración
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna valoración
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna valoración
Biff i stout
Ninguna valoración
Kroningskylling
Ninguna valoración
Tandoori kyllingwraps
Ninguna valoración
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna valoración
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna valoración
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna valoración