Dispositivos y accesorios
Chia and pepita gluten free loaf
Prep. 10min
Total 1h 25min
12 slices
Ingredientes
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
204.7 mg
Proteína
6 g
Calorías
953.1 kJ /
226.9 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
1.2 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min