Dispositivos y accesorios
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
onion halved60 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine150 g
-
risotto rice250 g
-
fresh sage leaves to taste10 - 12
-
liquid chicken stock600 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)200 g
-
unsalted butter diced20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1106.3 mg
Proteína
25.3 g
Calorías
2607.9 kJ /
623.3 kcal
Grasa
24.4 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
6.7 g
Carbohidratos
70 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
One-pot Moussaka
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Mushroom Risotto
30 min