Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker
TM5 TM6

Viltgryte med rotgrønnsaker og svisker

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 2 hvitløksfedd
  • 200 g løk, i skiver (5 mm)
  • 20 g olivenolje
  • 600 g viltkjøtt, uten bein, delt i biter (2 cm)
  • 1 ½ ss hvetemel
  • 300 g gulrøtter, delt på langs, deretter delt i skiver (3 cm)
  • 250 g flaskegresskar, delt i biter (3 cm)
  • 30 g tomatpuré
  • 50 g portvin
  • 700 g vann
  • 1 oksebuljong terning (til 0,5 l), smuldret
    o bien 1 toppet ts oksebuljong paste
  • 1 ts havsalt, pluss ekstra etter smak
  • ¼ - ½ ts malt svart pepper, pluss ekstra etter smak
  • 2 kvister rosmarin, fersk, kun blader
  • 2 laubærblad, fersk
  • 120 g plommer, tørkede, uten stein

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
1645 kJ / 391 kcal
Proteína
37 g
Carbohidratos
35 g
Grasa
8 g
Grasas saturadas
2 g
Sodio
952 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas