Dispositivos y accesorios
Vinete sotate (400 g)
Prep. 10min
Total 35min
1 Reteta completa
Ingredientes
-
20 g ulei de măslineulei vegetal20 g
-
vinete tăiate felii (2 cm), apoi tăiate bucăți (3 cm)400 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Reteta completa
Sodio
16 mg
Proteína
4 g
Calorías
1132 kJ /
270 kcal
Grasa
20 g
Fibra
11.2 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Legume gătite la temperatură ridicată
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ouă de Paște vopsite în galben
Ninguna valoración
Bulgur fiert
35min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20min
Vinete sotate (200 g)
30min
Clafoutis cu cireșe
50min
Praz gratinat cu sos béchamel
1h 15min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10min
Sos de roșii
40min