Dispositivos y accesorios
Vinete sotate (200 g)
Prep. 10min
Total 30min
1 Reteta completa
Ingredientes
-
20 g ulei de măslineulei vegetal20 g
-
vinete tăiate felii (2 cm), apoi tăiate bucăți (3 cm)200 - 250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Reteta completa
Sodio
8 mg
Proteína
2 g
Calorías
943 kJ /
225 kcal
Grasa
20 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Legume gătite la temperatură ridicată
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ardei în sos dulce-acrișor
30min
Ciuperci murate
6h 30min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Dovlecei sotați (200 g)
20min
Vinete sotate (400 g)
Ninguna valoración
Salata de quinoa cu dovleac și rodie
1h
Tzatziki
20min
Ratatouille (ghiveci)
40min