Dispositivos y accesorios
Orange curry dressing
Prep. 10min
Total 10min
380 g
Ingredientes
-
walnut oil (see Tips)200 g
-
orange juice (approx. 2-3 oranges)130 g
-
orange zest only, no white pith (1 x 3 cm piece)1
-
eschalots30 g
-
hot mustard20 g
-
curry powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 380 g
Sodio
1389.5 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
8072.3 kJ /
1929.3 kcal
Grasa
201.3 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
18.3 g
Carbohidratos
35.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Green goodness soup
10min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Lemon and caper aioli
15min
Mushroom pâté
1h 15min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Coconut and cinnamon teff porridge
30min
Apple, leek and sage sauce
15min
Chunky basil pesto dip
10min
Mango pudding
12h 15min
Miso dressing
5min