Dispositivos y accesorios
Seeded bread loaf
Prep. 15min
Total 3h 20min
15 slices
Ingredientes
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds50 g
-
sunflower seeds50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
sea salt2 tsp
-
bread improver (see Tips)2 tsp
-
seeds, mixed to sprinkle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
305.1 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
927.8 kJ /
220.9 kcal
Grasa
8.1 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
1.2 g
Carbohidratos
27.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Classic Wholemeal
2h 40min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1h 20min
Hot cross buns
1h 40min
Buttermilk bread
2h
Five seed bread
1h 50min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Beetroot ketchup
1h 15min
Rye loaf
40min
Vanilla paste
10min
Spiced fruit loaf
2h 30min