Dispositivos y accesorios
Slow-cooked Cremet Kalkun Gryderet med Svampe
Prep. 25min
Total 4h
6 portioner
Ingredientes
-
olivenolie30 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
gulerod skiver (1 cm)120 - 150 g
-
bladselleri skiver (5 mm)50 - 70 g
-
hvidvin50 g
-
dijonsennep1 ½ tsk
-
havsalt efter smag½ - 1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand750 g
-
timian, frisk2 - 3 kviste
-
kalkunoverlår, uden skind og ben skåret i mindre stykker (4 cm)800 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1 ½
-
bacon i tern150 g
-
svampe, friske kvarte250 g
-
fløde200 g
-
persilleblade, friske hakket1 spsk
-
havsalt¼ tsk
-
majsmel10 g
-
grov sennep1 ½ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
980 mg
Proteína
37 g
Calorías
2404 kJ /
574 kcal
Grasa
44 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow cook med knivdække
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tarteletter med kylling og asparges
1h 35min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Ninguna valoración