Dispositivos y accesorios
Slow-cooked Kødboller i Tomatsauce
Prep. 20min
Total 3h 40min
4 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)60 g
-
svinekød, hakket brudt i mindre stykker300 g
-
oksekød brudt i mindre stykker300 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
havsalt efter smag1 - 2 tsk
-
fed hvidløg halveret3
-
olivenolie20 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
rødvin50 g
-
hakkede tomater, dåse800 g
-
tomatpure50 g
-
sukker5 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
699 mg
Proteína
36 g
Calorías
2120 kJ /
506 kcal
Grasa
34 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow cook med knivdække
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Tarteletter med kylling og asparges
1h 35min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna valoración
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna valoración
Provencalsk kylling
Ninguna valoración
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna valoración
Oksekødskofta med feta
Ninguna valoración
Kaloriefattig lasagne
Ninguna valoración
Bahn mi med kylling
Ninguna valoración
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna valoración
Chiang Mai nudler
25min
Japansk ramen
Ninguna valoración