Dispositivos y accesorios
Vijgenmosterd
Prep. 5min
Total 25min
2 glazen
Ingredientes
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 glas
Proteína
3 g
Calorías
809 kJ /
193 kcal
Grasa
2 g
Carbohidratos
37 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nessuna valutazione
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nessuna valutazione
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Tomatenketchup
1h 15min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Meringue spoken
12h 25min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Gefermenteerde wortelen
Nessuna valutazione
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Confituur van ananas en gember
40min