Dispositivos y accesorios
Japanese Souffle Pancakes
Prep. 15min
Total 40min
8 pieces
Ingredientes
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
141 mg
Proteína
4 g
Calorías
464 kJ /
111 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dynamic Duo
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
4h 30min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9h
Coffee Cream
5min
Angel Food Cake
1h 10min
Cheesy Corn Dogs
2h
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1h 20min
Temaki Sushi
1h
Pecan Pie Ice Cream Shake
1h
Crispy Donuts
2h 30min
Mayonnaise (3 Minute)
10min