Dispositivos y accesorios
Sous-vide octopussalade
Prep. 30min
Total 8h
4 portie
Ingredientes
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
594 mg
Proteína
25 g
Calorías
1177 kJ /
281 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Pad Thai
45min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Ninguna valoración
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Ninguna valoración
Rode ogen gevulde eieren
Ninguna valoración
Kaascrackers
2h 30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Ninguna valoración
Curryworst en linzen
1h
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Ninguna valoración
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Ninguna valoración
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Ninguna valoración
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min