Dispositivos y accesorios
Stuing med kylling og byggryn
Prep. 15min
Total 50min
4 porsjoner
Ingredientes
-
kokende vann2000 g
-
kyllingbryst, med eller uten skinn, uten ben500 g
-
olivenolje15 g
-
stangselleri delt i biter150 g
-
purreløk delt i skiver (1 cm)120 g
-
hvitløksfedd delt i skiver1
-
rød chili (opcional) delt i to, uten frø1
-
laurbærblad, tørket1
-
rosmarin, fersk2 kvister
-
byggryn lagt i bløt over natten, deretter skylt og drenert100 g
-
gulrøtter delt i skiver (5 mm)140 g
-
2 toppet ts grønnsaksbuljong, smuldretgrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret2
-
baby spinat, fersk100 g
-
grønne erter, frosne75 g
-
havsalt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
628 mg
Proteína
35 g
Calorías
1301 kJ /
309 kcal
Grasa
7 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Høstmiddager
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna valoración
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna valoración
Pulled pork burger
Ninguna valoración
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna valoración
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna valoración
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna valoración
Biff i stout
Ninguna valoración
Kroningskylling
Ninguna valoración
Tandoori kyllingwraps
Ninguna valoración
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna valoración
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna valoración
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna valoración