
Dispositivos y accesorios
Ankbröst med apelsin- och ingefärasås, potatismos och haricots verts
Prep. 35min
Total 1h 10min
2 portioner
Ingredientes
-
schalottenlök i halvor40 g
-
vitlöksklyfta1
-
färsk ingefära skalad och tunt skivad (2 mm)20 g
-
Sevilla apelsinmarmelad60 g
-
färsk timjan blad1 nypa
-
olivolja20 g
-
balsamvinäger20 g
-
portvin50 g
-
vatten550 g
-
salt1 tsk
-
nymalen svartpeppar eller efter smak½ tsk
-
ankbröst, utan skinn och ben (à ca. 150-200 g) (se tips)2
-
mjölig potatis skalad, i små bitar (1 cm)350 g
-
paprikapulver½ tsk
-
smör30 g
-
mjölk120 g
-
färska haricots verts i bitar (2 cm) vid behov120 - 150 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
750 kcal /
3136 kJ
Proteína
43 g
Grasa
33 g
Carbohidratos
60 g
Fibra
4.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Grundkokboken
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
25min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
1h 45min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración