
Dispositivos y accesorios
Nötgulasch med brödknödlar
Prep. 30min
Total 1h 30min
6 portioner
Ingredientes
Brödknödlar
-
frallor dagsgammalt, skuret i skivor (1 cm)300 g
-
färsk persilja endast bladen5 kvistar
-
lök i halvor80 g
-
smör25 g
-
mjölk220 g
-
ägg3
-
salt eller efter smak½ tsk
-
malen svartpeppar2 nypor
-
malen muskot2 nypor
Nötgulasch och ångkokta knödlar
-
vitlöksklyftor3
-
lök i kvartar450 g
-
olja30 g
-
nötkött (grytbitar, 2–3 cm), klappas torra med hushållspapper750 g
-
socker1 tsk
-
tomatpuré (koncentrerad)50 g
-
hackade tomater, konserverade eller färska350 g
-
rödvin200 g
-
paprikapulver2 msk
-
salt eller efter smak1 tsk
-
svartpeppar, malen½ tsk
-
malen kummin½ tsk
-
rivet citronskal1 tsk
-
färsk mejram1 msk
-
torkade lagerblad3
-
enbär5
-
malen kryddnejlika1 nypa
-
vatten300 g
-
vetemjöl30 g
-
paprika röd och grön, strimlade200 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
553 kcal /
2315 kJ
Proteína
38 g
Grasa
22 g
Carbohidratos
45 g
Fibra
5.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Grundkokboken
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
25min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
30min
1h 45min
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración