
Versiones compatibles
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili deseeded, in pieces
- 1 shallot quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
o bien 12 sea scallops, large or jumbo previously frozen - kosher salt Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
o bien 1 tbsp unsalted butter as needed - 2 garlic cloves crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme leaves only (opcional)
- Fleur de Sel as needed
- 10 fresh cilantro leaves to garnish
- 1 lime cut into wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 222 kcal / 929 kJ
- Proteína
- 7 g
- Grasa
- 17 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Fibra
- 1 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Sodio
- 801 mg