Dispositivos y accesorios
Chwee Kuih (steamed rice cake)
Prep. 15min
Total 1h 5min
20 portion
Ingredientes
-
preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed200 g
-
garlic cloves40 g
-
vegetable oil100 g
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
-
sugar10 g
-
oil for greasing
-
white rice flour250 g
-
tapioca starch30 g
-
water1850 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
454 kJ /
109 kcal
Grasa
5 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Favourites
28 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Shallot Oil
25min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chicken porridge with century egg
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Dried Shrimp Sambal
55min
Yam Rice
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min