Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
TM6 TM5

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.7 (15 valoraciones )

Ingredientes

Saffron Aioli

  • 15 oz vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 1 oz white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 2 large eggs, pasteurized

Hurricane Po'Boy

  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
  • 2 baguettes
  • 2 tomatoes, thinly sliced rounds
  • ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
  • 3 hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
    o bien 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
4640 kJ / 1109 kcal
Proteína
28 g
Carbohidratos
50 g
Grasa
91 g
Grasas saturadas
22 g
Fibra
4 g
Sodio
1660 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas