Risret med kød

Risret med kød

3.8 4 valoración
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 portioner

Ingredientes

  • Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)
    60 g
  • persille, frisk (approx. 10 g), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
    ½ bundt
  • fed hvidløg
    2
  • rød peberfrugt skåret i mindre stykker
    70 g
  • løg kvarte
    120 g
  • ghee smør, usaltet
    20 g
    smør, tern
  • tomatpure
    1 spsk
  • sød paprika
    1 ½ spsk
  • paprika for smag
    ¼ - ½ tsk
  • kød, uden sener og ben tern (3 cm)
    600 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    1
    1 tsk med top grøntsagsbouillon
  • citronskal (ca. 2-3 cm)
    1 stykke
  • havsalt
    1 tsk
  • sort peber, stødt til smag
    ½ - 1 tsk
  • vand
    250 g
  • ris, langkornet
    150 g
  • creme fraiche til servering
    2 spsk

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 41 g
Calorías 2204 kJ / 527 kcal
Grasa 16 g
Fibra 3 g
Carbohidratos 54 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo