Dispositivos y accesorios
Asiatisk ris med æg og grøntsager
Prep. 20min
Total 35min
6 portioner
Ingredientes
-
20 g jordnøddeoliesesamolie20 g
-
løg i halve100 g
-
gulerødder i store stykker (4 cm)150 g
-
bacon i tern150 g
-
sojasauce30 g
-
sukker2 tsk
-
1 bouillonterning (0,5l), hjemmelavetfond (opcional) hjemmelavet1 tsk med top
-
350 g ris, langkornet, hvide, (kogetid 18-20 min)ris, kortkornede hvide, (kogetid 18-20 min)350 g
-
vand1200 g
-
blandede grøntsager (fx broccoli i små buketter, frostne ærter, blomkål i små buketter, grønne bønner skåret i mindre stykker, courgetter skåret i mindre stykker)400 g
-
æg4
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1748 kJ /
418 kcal
Grasa
15 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
54 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kogebog
146 Recetas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Japansk ramen
Ninguna valoración
Soba nudler
Ninguna valoración
Japanske ramen nudler
Ninguna valoración
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Ninguna valoración
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Ninguna valoración