Indrefilet av svin med sennepssaus

Indrefilet av svin med sennepssaus

4.0 1 valoración
Prep. 20min
Total 35min
4 porsjoner

Ingredientes

  • indrefilet av svin delt i skiver (1 cm)
    450 g
  • liten sjampinjong, fersk delt i skiver
    100 g
  • vermut, tørr
    75 g
    75 g madeira vin, tørr eller søt
  • melk
    100 g
  • løk kuttet i halve
    60 g
  • hvitløksfedd (opcional)
    1
  • grov sennep
    2 ts
  • sterk sennep
    1 ts
  • kyllingbuljong terning (til 0.5 l)
    1
    1 toppet ts hønsefond
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper juster etter smak
    1 klype
  • crème fraîche, min 30% fett
    2 ss
    2 ss fløte
  • maizena
    1 toppet ss
  • persille, fersk til pynt
    2 - 3 kvister

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porsjon

Proteína 28 g
Calorías 961 kJ / 230 kcal
Grasa 7 g
Fibra 0.8 g
Carbohidratos 8 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo