Dispositivos y accesorios
Slow Cooked Oxtail
Prep. 10min
Total 8h 20min
4 portions
Ingredientes
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
538 mg
Proteína
34 g
Calorías
1636 kJ /
391 kcal
Grasa
17 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cooking
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Squid Ink Pasta
1h
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Finely Ground Sesame
5min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2h 30min
Fish curry
35min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min