Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Carbohidratos
- 49.5 g
- Grasa
- 2.7 g
- Grasas saturadas
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 4.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Panforte ice cream bombe
48u. 25min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Nessuna valutazione
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Rye loaf
40 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Cheat's sourdough
74h