Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
TM6 TM5

Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)

4.5 (35 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 45 g unsalted butter, divided
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    o bien 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1794.3 kJ / 428.9 kcal
Proteína
8.8 g
Carbohidratos
58.8 g
Grasa
15.9 g
Grasas saturadas
8.2 g
Fibra
0.5 g
Sodio
588.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas