Dispositivos y accesorios
Sous-vide Miso Aubergine
Prep. 20min
Total 2h 50min
4 portions
Ingredientes
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
670 mg
Proteína
4 g
Calorías
654 kJ /
156 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
0.9 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide with Blade Cover
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Ninguna valoración
Basil Pesto
10min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Asian Vinaigrette
5min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min