Dispositivos y accesorios
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
Prep. 50min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese2 oz
-
russet potatoes unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)6
-
bacon in pieces (½ in.)6 slices
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary1 sprig
-
water25 oz
Shallot Compote
-
shallots halved6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
hot paprika½ tsp
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil, sprayextra virgin olive oil to brush
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
775 mg
Proteína
15 g
Calorías
2038 kJ /
487 kcal
Grasa
16 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
73 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sensational Side Dishes
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Parmesan
1h 10min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Blackened Fish Burger
55min
Fajita Seasoning
5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Chicken Fajita Soup
50min