Hasselback Potatoes with Shallot Compote
TM6 TM5

Hasselback Potatoes with Shallot Compote

4.6 (8 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz Parmesan cheese
  • 6 russet potatoes, unpeeled, washed well (approx. 6-8 oz ea.)
  • 6 slices bacon, in pieces (½ in.)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp fresh ground black pepper
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 25 oz water

Shallot Compote

  • 6 oz shallots, halved
  • 1 ½ oz unsalted butter
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp hot paprika
  • ¼ tsp fresh ground pepper
  • extra virgin olive oil, to brush
    o bien extra virgin olive oil, spray

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2038 kJ / 487 kcal
Proteína
15 g
Carbohidratos
73 g
Grasa
16 g
Grasas saturadas
7 g
Fibra
6 g
Sodio
775 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas