Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Proteína
- 55 g
- Carbohidratos
- 20.5 g
- Grasa
- 29.4 g
- Grasas saturadas
- 9.3 g
- Fibra
- 6.9 g
- Sodio
- 1099.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Quick chicken curry
35 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Chicken chasseur
1h 50min
Apricot chicken risotto
30 Min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Pea and ham soup
2h 20min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min