Dispositivos y accesorios
Italian "Baked" Beans
Prep. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
903 mg
Proteína
19 g
Calorías
1180 kJ /
282 kcal
Grasa
2 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
49 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
BBQ Time Savers
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chocolate Hazelnut Tarte with Spiralized Pears
Ninguna valoración
Curried Sausages and Lentils
1h
Greek Lentils and Rice
40min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Moussaka
2h 20min
Green Shakshuka
40min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Beef Barbacoa
2h