Dispositivos y accesorios
Italian "Baked" Beans
Prep. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
903 mg
Proteína
19 g
Calorías
1180 kJ /
282 kcal
Grasa
2 g
Fibra
11 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
49 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
BBQ Time Savers
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lentil Moussaka
2h 20min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1h 55min
Pumpkin Chili
50min
Kabocha Sage Risotto
40min
Summer Squash Flatbread
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Black Beans
30min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
New Jersey Tomato Pie
45min
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min