Bananas with coconut cinnamon sauce
TM6

Bananas with coconut cinnamon sauce

4.3 (6 valoraciones )

Ingredientes

Cinnamon sugar

  • 40 g white sugar
  • 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)

Bananas with coconut cinnamon sauce

  • 1850 g water, plus extra to submerge bag
  • 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
  • ½ tbsp virgin coconut oil, melted
  • 2 - 4 tsp rum (optional)
  • ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1010.3 kJ / 240.6 kcal
Proteína
1.9 g
Carbohidratos
42.8 g
Grasa
6.2 g
Grasas saturadas
1.8 g
Fibra
4.7 g
Sodio
1.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas