Dispositivos y accesorios
Vegan Huevos Rancheros
Prep. 40min
Total 4h 45min
4 portions
Ingredientes
Vegan Sour Cream
-
raw cashews5 oz
-
water plus extra to cover cashews4 oz
-
freshly squeezed lemon juice3 oz
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt¼ tsp
Ranchero Sauce
-
vegan margarine1 oz
-
onion quartered3 oz
-
garlic cloves3
-
poblano chili de-seeded, in pieces (1 in.)1
-
Roma tomatoes quartered5
-
water6 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
Black Beans
-
canned black beans drained, liquid reserved15 oz
-
dried Mexican oregano½ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
4 oz canned green chilies, dicedcanned Hatch green chilies, diced4 oz
Tofu Scramble
-
vegan margarine½ oz
-
tofu, medium firm drained, cubed (1 in.)14 oz
-
turmeric powder¼ tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
Mexican tostadas4
-
avocado sliced, to taste
-
cilantro to garnish, to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1092 mg
Proteína
28 g
Calorías
2364 kJ /
565 kcal
Grasa
27 g
Fibra
16 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
62 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Vegan
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Vegan Cheese Wheel
1 Std. 50 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Vegan Pesto
10 Min
Vegetarian Chili
50 Min