Versiones compatibles
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1364 kJ / 326 kcal
- Proteína
- 33.5 g
- Carbohidratos
- 10.6 g
- Grasa
- 16.7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2 godz.
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Crispy olives
1h 30 min
Apricot amaretti
40 Min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Cheesecake (No-Bake)
5 Std. 30 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Cheesecakes in jars
4h
Hazelnut torte
3 godz. 15 min