
Dispositivos y accesorios
Sos berneński
Prep. 10min
Total 15min
8 porcji
Ingredientes
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół50 g
-
estragonu, świeżego tylko liście1 gałązka
-
białego wina, wytrawnego50 g
-
białego octu winnego1 łyżka
-
masła pokrojonego na kawałki200 g
-
żółtka4
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Inf. nutricional por 1 porcję
Calorías
211.6 kcal /
885.3 kJ
Proteína
1.5 g
Grasa
22.1 g
Carbohidratos
1.6 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
13.5 g
Sodio
261.6 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

PROSTE POMYSŁY
214 Recetas
Polonia
Polonia

SOSY NA ZIMNO
11 Recetas
Polonia
Polonia