Dispositivos y accesorios
Kabocha Focaccia
Prep. 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1883 kJ /
450 kcal
Grasa
19 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Seasonal Squash
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Meyer Lemon Bars
40min
Apple and Kiwi Jam
40min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Hummus (Ilan Hall)
9h 5min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Pumpkin Ice Cream
10h 5min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Yogurt Miso Potato Salad
35min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Tamarind Paste
15min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min