Dispositivos y accesorios
Pasta Fagioli Soup
Prep. 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
439.9 mg
Proteína
17.3 g
Calorías
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Grasa
27 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
46.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Satisfying Soups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Minestrone
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Gazpacho
1h 15min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Risotto with Broccolini
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min