Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 - 140 g oscypka lub innego wędzonego żółtego sera, pokrojonego na kawałki
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (275 g)
- 1 żółtko
- 1 - 2 łyżki wody
- sól, do posypania
- pieprz czarny, mielony, do posypania
- kminek, mielony, do posypania
- zioła prowansalskie, suszone do posypania (opcjonalnie)
- pestki dyni, łuskane, do posypania (opcjonalnie)
- Inf. nutricional
- por 1 kawałek
- Calorías
- 318 kJ / 76 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 5 g
- Grasa
- 5.2 g
- Grasas saturadas
- 2 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sodio
- 137 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Dip serowy
10 Min
Kolorowe kulki z kurczaka
1h 15min
Muffinki pomidorowe z serem feta
40min
Ciasteczka czosnkowe
50min
Ciasteczka z gorgonzolą
40min
Krążki cukinii nadziewane masą serową
55 min
Pieczarki nadziewane
1h
Muffinki z tuńczykiem
50min
Kulki z cukinią i serem feta
40min
Pomidory zapiekane pod kruszonką
1h
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55 min