Dispositivos y accesorios
Onion Ricotta Cakes with Sage
Prep. 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
838 kJ /
200 kcal
Grasa
16 g
Fibra
0.9 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Steaming
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Borscht
25min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Creamy Pepper Soup
20min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Asparagus Stem Soup
55min
Creamy Courgette Soup
25min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1h 5min
Sicilian Caponata
30min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min