Dispositivos y accesorios
Sea Vegetable Stew
Prep. 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
5 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Vegan
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Four Heavenly Kings
Ninguna valoración
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Braised Rice Wine Fish
20min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Dairy-free pumpkin soup
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Steamed Tapioca Kuih
50min