Dispositivos y accesorios
Sea Vegetable Stew
Prep. 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
5 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Vegan
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Long Bean Rice
1h 10min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Stir-fried vegetables
10min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Rice Wine Chicken
30min
Sambal Petai Prawns
20min