Dispositivos y accesorios
Sea Vegetable Stew
Prep. 10min
Total 55min
5 portions
Ingredientes
-
circular kelp head (opcional)3 tbsp
-
dried Japanese kelp (kombu) cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed10 g
-
dried shiitake mushrooms rinsed, soaked to soften for 30 minutes6
-
white radish peeled, cut in chunks (2 cm)300 g
-
fresh ginger peeled4 slices
-
1 dried chillifresh red chilli1
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
-
3-booster powder (see tip)2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
blackstrap molasses1 tbsp
-
water200 g
-
molasses powder1 tsp
-
balsamic vinegar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
1 g
Calorías
414 kJ /
99 kcal
Grasa
5 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Vegan
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Homemade Soy Milk
35min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Mushroom Meat Sauce
50min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min