Dispositivos y accesorios
Tahini and Beetroot Dip
Prep. 5min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
910 kJ /
220 kcal
Grasa
17.6 g
Carbohidratos
5.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Beetroot Houmous
15min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baba Ganoush
1h