Dispositivos y accesorios
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
Prep. 10min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
pistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
water250 g
-
caster sugar200 g
-
cardamom pods to taste15 - 20
-
vanilla bean paste1 tsp
-
apricots halved, stoned (approx. 400 g)8
-
Greek yoghurt (0% fat), for serving200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4 g
Calorías
726 kJ /
172 kcal
Grasa
3 g
Carbohidratos
32 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Spring
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Rhubarb Fool
1h 10min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Vegan Rainbow Salad
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Summer Pudding
8h 30min
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Celeriac and Apple Soup
55min