Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 140 g białek
- 230 g cukru
- 1 szczypta soli
- 450 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
- barwnik spożywczy, dowolnego koloru, kilka kropli
- Inf. nutricional
- por 100 g
- Calorías
- 2197.4 kJ / 525.2 kcal
- Proteína
- 2.4 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 45.7 g
- Grasas saturadas
- 28.9 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 54 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Żelka pomarańczowa do tortów
2h 25min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Tort walentynkowy
7 Std. 20 Min
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem malinowy
30 Min
Krem michałkowy biały
6h 20 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2h 25min
Tort
3h 10min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1h 10min