Dispositivos y accesorios
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Prep. 10min
Total 45min
1 Total recipe
Ingredientes
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Proteína
5 g
Calorías
4155 kJ /
993 kcal
Grasa
1 g
Carbohidratos
253 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lavender Shortbread
1h
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Simnel Cake
3h
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Plum and Apple Jam
40min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Fig & Apricot Jam
40min
Blackberry Jam
20min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min