Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 gramů filetů z tresky, s kůží (2 filety)
- 100 gramů soli
- 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 4 čajové lžičky červeného kaviáru
- 500 gramů vody
- pepř, čerstvě umletý
- pažitka, čerstvá, nastříhaná
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1395 kJ / 332 kcal
- Proteína
- 30.5 g
- Carbohidratos
- 2.6 g
- Grasa
- 23 g
- Fibra
- 0.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 Std. 20 Min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1h 10 min
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55 min