Gluten free sourdough bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free sourdough bread

4.3 (8 valoraciones )

Ingredientes

Gluten free sourdough starter

  • 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
  • 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed

Gluten free sourdough bread

  • olive oil spray, for greasing
  • 240 g brown rice flour (see Tips)
  • 180 g buckwheat flour (see Tips)
  • 70 g arrowroot flour
  • 40 g white chia seeds
  • 1 tbsp xanthan gum
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 tsp raw sugar
  • 2 eggs
  • 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
  • 1 tbsp apple cider vinegar

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
678.3 kJ / 161.5 kcal
Proteína
5.7 g
Carbohidratos
25.6 g
Grasa
2.8 g
Grasas saturadas
0.5 g
Fibra
3.6 g
Sodio
239.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas