
Dispositivos y accesorios
Makaron a'la carbonara
Prep. 10min
Total 30min
4 porcje
Ingredientes
-
śmietany, min. 30% tłuszczu150 g
-
cebuli35 g
-
oliwy z oliwek35 g
-
boczku parzonego, wędzonego pokrojonego w 1 cm kostkę200 g
-
wody500 g
-
soli1 łyżeczkę
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
makaronu, suchego, typu penne rigate np. penne rigate250 g
-
jajko roztrzepane1
Inf. nutricional por 1 porcję
Calorías
726 kcal /
3037 kJ
Proteína
17.3 g
Grasa
51.6 g
Carbohidratos
50.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

MAKARONY I RISOTTO
8 Recetas
Polonia
Polonia