Fisk og kartofler med tomatsauce
TM6 TM5 TM31

Fisk og kartofler med tomatsauce

4.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 800 g kartofler, skåret i mindre stykker (3-4 cm)
  • 30 g olivenolie, plus ekstra til smøring
  • 6 kulmule bøffer (120-200 g hver)
    o bien 6 hvid fisk, fileter (120-200 g hver), alle typer hvid fisk
  • 2 tsk salt, efter smag
  • 150 g løg, skåret i halve
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g gulerødder, skåret i mindre stykker
  • 30 g olivenolie
  • 50 g hvidvin (opcional)
  • 400 g tomat, skåret i mindre stykker
  • ½ tsk sort peber, stødt
  • 100 g vand
  • salt, efter smag

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1269 kJ / 302 kcal
Proteína
33 g
Carbohidratos
25 g
Grasa
7 g
Fibra
3.4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas