Rissalat med æg og tun
TM5 TM31 TM6

Rissalat med æg og tun

3.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 1200 g vand
  • 1 tsk salt, plus ekstra efter smag
  • 250 g ris, parboiled (kogetid ca. 15 minutter)
  • 2 æg
  • 280 g courgetter, skåret i små tern
  • 120 g gulerødder, skåret i små tern
  • 100 g frosne grønne ærter
  • 200 g dåsetun i olie (vægten er med olie), afdryppet, skåret i mindre stykker
  • 100 g sorte eller grønne oliven, udstenede, hele eller hakkede
  • 15 - 20 g syltede drueagurker, skåret i skiver
  • 1 kvist mynte, frisk, kun bladene
  • 1 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 - 2 tsk eddike (valgfrit)
    o bien 1 - 2 tsk citronsaft (valgfrit)
  • 7 cherrytomater, skåret i halve eller kvarte

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2027 kJ / 485 kcal
Proteína
21 g
Carbohidratos
59 g
Grasa
18 g
Fibra
6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas