Dispositivos y accesorios
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
Prep. 10min
Total 50min
4 portioner
Ingredientes
-
vand1400 g
-
salt1 ½ tsk
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
pasta, penne eller anden pasta350 g
-
fed hvidløg2 - 3
-
courgette skåret i 0,5 cm halve skiver150 g
-
korianderblade, friske10 - 15 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
hvedemel30 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
rejer, friske, pillede (se tip)300 - 400 g
-
babyspinat, frisk70 g
-
50 g brøndkarse bladerucola (opcional)50 g
-
parmesan ost, revet til servering
-
sort peber, friskkværnet til servreing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1008 mg
Proteína
37 g
Calorías
3200 kJ /
764 kcal
Grasa
33 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
13 g
Carbohidratos
81 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Madplan: tirsdag
16 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Risotto med parmesanost
30min
Vegetarlasagne
Ninguna valoración
Japansk ramen
Ninguna valoración
Soba nudler
Ninguna valoración
Japanske ramen nudler
Ninguna valoración
Dumpling dej
1h
Kinesiske ægnudler
1h
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Ninguna valoración
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Ninguna valoración
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Ninguna valoración
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Ninguna valoración
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Ninguna valoración