Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
TM5 TM6

Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie

3.5 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g parmezan, tăiat bucăți
  • 1200 g apă
  • 1 linguriță concentrat pastă de legume,
    o bien 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
  • 200 g orez tip basmati
  • 500 - 700 g sparanghel verde
  • 40 g ulei de măsline extravirgin

Sosul zabaglione cu lămâie

  • 4 gălbenușuri
  • ½ linguriță sare
  • 1 priză piper negru măcinat
  • 10 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă

Inf. nutricional
por 1 porție
Calorías
1685 kJ / 403 kcal
Proteína
13 g
Carbohidratos
41 g
Grasa
20 g
Fibra
3.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas